Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Ελαχιστοποιήστε τη δουλειά των απαιτήσεων για την προστασία δεδομένων

Η συμμόρφωση μόλις έγινε εύκολη

Πρέπει οι χρήστες να συνεναίσουν στην πολιτική ιδιωτικότητάς σας, ή/και στους όρους χρήσης σας; Με την έκδοση 3.9 του Joomla, όλα γίνονται αυτόματα. Εύκολα και απλά, ρυθμίστε τις βασικές σας φόρμες ώστε να ζητούν συναίνεση προτού συλλέξουν προσωπικά δεδομένα. 
Μπορείτε επίσης, να ορίσετε την ημερομηνία λήξης της συναίνεσης. Το σύστημα θα σας ειδοποιήσει, ώστε να επικοινωνήσετε με τους χρήστες σας για την ανανέωση της συναίνεσης.
Εντοπίστε τις συναινέσεις των χρηστών, διαχειριστείτε πιθανές αλλαγές στην πολιτική του ιστοτόπου σας, και άλλα πολλά, μόνο με μια ματιά στον πίνακα διαχείρισης.

Αιτήματα Χρηστών για Πληροφορίες; Πανεύκολο.

Καλώς ήλθατε σε μια νέα ροή εργασιών

Εντοπίστε και διαχειριστείτε άψογα πληροφορίες πρόσβασης ή αιτήματα μετακίνησης από τους χρήστες σας. Μόλις ο χρήστης σας δημιουργήσει ένα νέο αίτημα, απλώς συνδεθείτε και εξάγετε ή/και διαγράψτε, τα προσωπικά του δεδομένα.
Τα αιτήματα των χρηστών για διαγραφή, διαχειρίζονται αυτοματοποιημένα, ανωνυμοποιώντας όλα τα προσωπικά δεδομένα, χωρίς εσείς να κάνετε κάτι. 
Δεν θα ξεχάσετε ποτέ ένα αίτημα. Απλώς ρυθμίστε το Joomla 3.9 για να σας το θυμίσει.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Η κατάταξη μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και μπορεί να κρατήσει από ένα έως και ΔΩΔΕΚΑ μήνες από την στιγμή που θα αρχίσετε να κάνετε SEO και προώθηση στην ιστοσελίδα σας.
Εάν γίνει σωστά όσο καινούρια και νέα είναι η ιστοσελίδα σας, τα αποτελέσματα θα είναι μακροπρόθεσμα και δύσκολα θα μπορέσουν άλλες ιστοσελίδες να σας ανταγωνιστούν.

1. Αναζήτηση Keywords

Ο σημαντικότερος λόγος που δεν αναβαίνει το site σας στις μηχανές αναζήτησης είναι ενδεχομένως επειδή διαλέξατε λανθασμένες λέξεις κλειδιά ή συνήθως επειδή δεν έχετε διαλέξει καθόλου λέξεις κλειδιά.
Οι λέξεις κλειδιά είναι ουσιαστικά οι όροι για τους οποίους επιθυμείτε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.
Είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούν οι υποψήφιοι πελάτες σας για να σας βρούνε στις μηχανές αναζήτησης και στη Google.
Η μεγαλύτερη παρανόηση στο SEO και ειδικά στην αρχή είναι ο ανταγωνισμός στις λέξεις κλειδιά.
Ας δούμε λοιπόν πως μπορεί να προσδιοριστεί ο ανταγωνισμός στις λέξεις κλειδιά ή στο keyword competition.

Θα κατηγοριοποιήσουμε τον ανταγωνισμό στις λέξεις κλειδιά σε 6 βασικές κατηγορίες:

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Το error 404 σημαίνει όταν μια συγκεκριμένη σελίδα στο site σας δεν υπάρχει είτε γιατί έχει αλλάξει το URL είτε για κάποιον άλλον λόγο.
Το error 404 έχει συνδεθεί με αρνητικό τρόπο γενικότερα, γιατί προκαλεί αναστάτωση τόσο στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, όσο και στους ιδιοκτήτες ή τους webmasters.
Από άποψη επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, ένα error 404 μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των πωλήσεων εφόσον έχετε eshop αλλά και επειδή δεν θα μπορέσουν οι υποψήφιοι πελάτες σας να βρούνε τις πληροφορίες που θέλουνε στο site σας.
Από τη μεριά των μηχανών αναζήτησης ( Google, Bing, Yandex κτλ) το search bot των μηχανών αναζήτησης δεν μπορεί να βρει τη συγκεκριμένη σελίδα γιατί απλώς δεν υπάρχει.
Παρόλα αυτά, τα search bots ταξινομούν στα αποτελέσματα αναζήτησης και τις σελίδες 404 των οποίων οι σύνδεσμοι έχουν ισχύ και λαμβάνονται υπόψιν από τη Google.
Για αυτό πολλές σελίδες 404 περιέχουν το sitemap ή συνδέσμους προς τις βασικότερες σελίδες προορισμού της ιστοσελίδας σας.
Για να μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να ωφεληθείτε από ένα error 404, θα πρέπει να διαβάσετε παρακάτω.

Από που προέρχεται ένα error 404;

Τα 404 error, ξεκινάνε από τον web server όταν δεν μπορεί να ευρεθεί μια συγκεκριμένη σελίδα προορισμού στο site σας. Οι λόγοι που συμβαίνει συνήθως αυτό είναι γιατί η αρχική σελίδα έχει σβηστεί ή έχει αλλαχτεί το URL από την σελίδα σας ή έχετε κάνει κάποιο τυπογραφικό λάθος στην

Σελίδα 1 από 3

Copyright © 2007 - 2019 HostPlus ltd. All rights reserved.
No Internet Connection